Καλάθι

Customer Login

Lost password?

View your shopping cart

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα €3,00).
 • Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας του PayPal.
 • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών η παραγγελία απορρίπτεται από το σύστημά μας. Η διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας είναι η εξής:
  Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”. Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς της εταιρίας:
  Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  Αριθμός Λογαριασμού:5405010453354
  IBAN Λογαριασμού: GR501724050005405010453354
  Δικαιούχος: NEXT COM AE
  Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το apeirotan.com.gr
  Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας,  καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.